2014年1月23日星期四

http://www.multicam-systems.com/download/ nike air max 95 www.trisect.dkwp-includesnike.php nike ros

http://www.trisect.dk/wp-includes/nike.php Præsident for Republikken Kina Liu Ming nordlige koalitionsregering efter krigen i september,nike free run, den nationale regering inviterede præsident Jiang, Kina gcd centralkomité Mr. Mao Runzhi drøfte nationale planer. Mao var inviteret den 8. marts Lai Yu, Liu mødtes med præsident Jiang formand, har lavet flere møder, mens repræsentanter fra hver af parterne med Feng, Wu samme uge, Mr. Qun, Huang Fu Zhou Xiangyu Ding Ming Diego sammen med seks venlig og harmonisk atmosfære, samtaler. Er opnået nike air max 95 følgende resultater, og vil forblive på grundlag af gensidig tillid og lad os fortsætte med at forhandle, og søge at løse på tilfredsstillende.

Det er aftalt,nike air max 90, at den kinesiske udenlandske krigen sluttede i sejr, grundlæggelsen af ​​en ny fase af fred er ved at begynde, vi må arbejde sammen om at forene for første fredelig og demokratisk grundlag. Og under ledelse af præsident Jiang, langsigtet samarbejde, for at undgå borgerkrig, uafhængighed og frihed fredsopbygning ny Kina under de tre principper. Tresidet og med præsident Jiang fortaler politisk anerkendelse af demokratisering og nationalisering af militæret, og de politiske partier ligeværdigt samarbejde og for at opnå fred i grundlæggelsen af ​​viljen ved den måde. Enige om, at uddannelse ugg soldes bør være en hurtig afslutning på den politiske, forfatningsmæssige implementering og vedtage de nødvendige første skridt, der er indkaldt af den nationale regering Industry Association politiske rådgivende konference, inviterede repræsentanter for alle politiske partier og lokale ledere til at forhandle landet er den stiftende program til at diskutere fred, og at indkalde nationalforsamlingen hver spørgsmål.

To aspekter af foreslået genvalg af National Congress,nike danmark, forsinke tidspunktet for indkaldelse til nationalforsamlingen, nationalforsamlingen og til at ændre valgreglerne organisation, og tre udsagn såsom forfatningsudkastet. KMT sagde, at nationalforsamlingen har valgt repræsentant skulle være gyldigt, en fornuftig stigning i kvoten tillader det, og retsforfølgelse, forfatningsudkastet, har de tidligere sektorer indledt drøftelser, revisioner bidrag. Derfor enedes om at etablere en trepartsaftale. Men to aspekter af en erklæring, det republikanske parti, og derfor gcd ønsker at se destruktionen kontroversielle spørgsmål om sammenhold, mens alle tre parter enige om dette emne fremlagde Industry Association politiske rådgivende konference løst.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论